Minden pár életében komoly elhatározás, amikor gyermekvállalás és családalapítás mellett döntenek. Ehhez azonban sok esetben úgy érezhetik, hogy nincs meg a megfelelő anyagi biztonságuk. A babaváró hitel nagy segítséget jelent a fiatal, gyermekvállalás előtt álló házaspárok számára ingatlanvásárláshoz, adósságrendezéshez és életkezdéshez.

Akár 10 000 000 Ft.- szabadfelhasználású kamattámogatott hitelhez is hozzájuthatnak. Attól függően, hogy a párok 1, 2 vagy 3 gyermeket terveznek az állam akár a tartozás 100%-át is elengedheti. Első ránézésre egyformának tűnnek a feltételek, azonban ezek bankonként eltérhetnek.

Érdemes szakértő segítségét kérni a részletek megismerésében. Fontos kiemelni, hogy ez egy személyi kölcsön, nem pedig egy jelzálogalapú hitel. Ügyfeleinkkel való beszélgetéseink során egyértelművé vált számunkra, hogy nem minden esetben világos, hogy milyen eltérések lehetnek a bankok között.

A bank minden esetben ellenőrizheti a jövedelmünket, a hitelre való jogosultságunkat és a törvények megfelelő betartását. Ezenkívül minimális eltérések lehetnek a végösszegben, melyet folyósítanak a számunkra, valamint a kezességvállalási díjban is. Érdemes abban az eseteben is körültekintően eljárni, ha önerőként szeretnénk felhasználni a babaváró hitelt. 

Mielőtt ekkora kölcsön felvételéhez folyamodunk fontosnak tartjuk átbeszélni ügyfeleinkkel a jövőben várható eseményeket is, mint például a válás, a törlesztési halasztás kérése, valamint a gyermekek nem teljesülése esetén lévő feltételek.

Jelentkezés ingyenes konzultációra

Személyesen és online is intezhető konzultáció

Cím: 1111 Budapest, Teszt utca 1.

Telefonszám: +3611112233

E-mail cím: info@ertekmero.hu