Az életben mindig fel kell készülnünk a legrosszabb forgatókönyvre is. Sajnos bármikor és bárkivel előfordulhat, hogy egy váratlan baleset miatt egy bizonyos időre munkaképtelenné válik. Ilyenkor jó tudni, hogy előrelátásunknak köszönhetően biztosításunk részben fedezi költségeinket. A különböző biztosítási típusok között azonban könnyen elveszhetünk.

Ügyfeleinkkel való beszélgetéseink alkalmával egyértelművé vált számunkra, hogy sokan figyelmen kívül hagyják azt a tényt, hogy egy haláleset következtében családtagjaink megörökölhetik a hiteltartozásunkat. Ez amellett, hogy elveszítik egy szerettüket még komoly anyagi terhet is jelenthet a számukra. Ezért minden esetben azt ajánljuk, hogy készüljenek egy B tervvel az ilyen esetekre is.

Akár lakásban, akár kertesházban élünk fel kell készülnünk arra az eshetőségre, ha valamilyen előre nem látható káresemény ér bennünket. Ezeket okozhatják a különböző természeti tényezők, mint például egy nagyobb vihar következtében történő beázás vagy villámcsapás. Azonban az is előfordulhat, hogy a falban lévő csövek vagy vezetékek elöregednek és ezek miatt keletkezik kár otthonunkban. Azonban, ha megfelelő lakásbiztosítással rendelkezünk a javítások összegét akár teljes mértékben fedezheti biztosításunk.

Egészségünk védelme kiemelten fontos minden korosztály számára. Manapság sokan választják a magánegészségügy szolgáltatásait az állami szektor helyett. Ez azonban plusz költségeket von maga után, ami egy olyan élethelyzetben, amikor akár a munkánk és fizetésünk is veszélybe kerülhet egészségromlásunk következtében, különösen nagy teher lehet. Érdemes előre felkészülni erre a megfelelő egészségbiztosítás megkötésével.

Több ügyfelünk jelzete számunkra, hogy azért nem kötöttek biztosítást, mert attól tartottak, hogy ezzel havi szinten jelentősen megterhelik a családi kasszát. Azonban egy egészségbiztosítás havi 5-10 000 Ft.-tól, egy balesetbiztosítás havi 1-5 000 Ft-tól, egy kockázati biztostás pedig már akár 3-8 000 Ft.-tó is elérhető. A megfelelő biztosítás kiválasztása érdekében egyeztessünk időpontot és tekintsük át közösen a lehetőségeket.

Jelentkezés ingyenes konzultációra

Személyesen és online is intezhető konzultáció

Cím: 1111 Budapest, Teszt utca 1.

Telefonszám: +3611112233

E-mail cím: info@ertekmero.hu