Mint az életben sok minden, meglévő otthonunk is törődést igényel. Sokunk álma, hogy régi ingatlanunkat modernizálhassuk, melyre most itt a nagyszerű lehetőség. Nagyobb felújítási munkálatokra nem minden esetben van elegendő félretett pénzünk. Cégünk abban lehet segítségére, hogy megtaláljuk a legkedvezőbb megoldást, melynek segítségével új színezetet kaphat otthona.

Mielőtt elindítanánk a hiteligénylés folyamatát minden esetben azt ajánljuk ügyfeleinknek, hogy részletesen beszéljük át a szükségleteket, hiszen bankonként eltérő feltételek és kamatkategóriák léteznek.

Kik kaphatják meg a támogatást?

Minden olyan szülő, aki legalább egy gyermeket nevel. Nagy lehetőség, hiszen az eddigi támogatásoktól eltérően (CSOK, babaváró) a házaspároknak és az élettársaknak csak az egyik tagja is igényelheti, amennyiben csak ő felel meg az igénylési feltételeknek. Tehát, az a házastárs, aki nem felel meg az igénylési feltételeknek kihagyható az otthonfelújítási támogatás igényléséből, ha külön lakcímen lakik.

Mekkora a lakásfelújítási támogatás összege?

Az otthonfelújítási támogatás összege az ingatlan felújítására fordított költségvetés fele, maximum 3 millió forint.

Azaz a számlákkal igazolt felújítási költségek felét, de maximum 3 millió forintot az állam fizet a felújításodból. A támogatás összegében az anyagköltség számlák, illetve a vállalkozói díj számlák 50-50%-os arányban szerepelhetnek.

Jelentkezés ingyenes konzultációra

Személyesen és online is intezhető konzultáció

Cím: 1111 Budapest, Teszt utca 1.

Telefonszám: +3611112233

E-mail cím: info@ertekmero.hu