Mindenki arról álmodik, hogy előbb vagy utóbb a saját otthonában élhessen. Egy saját ingatlan vásárlására azonban időben fel kell készülnünk. Egyrészt megfelelő önerő szükséges hozzá, másrészt minél hamarabb végtörlesztjük hitelünket annál előbb mondhatjuk sajátunknak az ingatlant.

A megfelelő hitel kiválasztásakor azonban érdemes figyelembe vennünk, hogy jelentős eltérések lehetnek bankonként a kamatok és a különböző konstrukciók tekintetében. Nincs két egyforma hiteligénylés, hiszen mindenkinél eltérőek az igények és a feltételek. Érdemes alaposan felkészülnünk a lehetőségekből és konkrét elképzelésekkel elindítani az igénylés folyamatát.

Lakáshitel 2021-ben az alábbi célokra nyújtható:

  • vásárlásra (családi ház, sorház, ikerház, társasházi lakás, építési telek)
  • építésre
  • lakáshitel bővítésre
  • lakáshitel korszerűsítésre, felújításra
  • lakáscélú hitel kiváltása
  • tulajdonrész kivásárlás, tulajdonközösség megszüntetése

A végső hitel kiválasztása előtt érdemes összehasonlítani a különböző banki lehetőségeket szakértő segítségével, melyhez megfelelő támogatást és információkat tudunk biztosítani az Ön számára. Amennyiben közvetítő cégeken keresztül intézzük lakáshitelünket nagyobb kamat és kezdeti díjkedvezményekre lehetünk jogosultak. Nem mellékesen bankfüggetlen információkat kaphatunk és kollégáink az apróbetűs részletekre is felhívják ügyfeleik figyelmét. Egy-egy hitelkonstrukcióról olyan információkat is kaphatunk, amire az adott bank nem biztos, hogy felhívja a figyelmet.

Jelentkezés ingyenes konzultációra

Személyesen és online is intezhető konzultáció

Cím: 1111 Budapest, Teszt utca 1.

Telefonszám: +3611112233

E-mail cím: info@ertekmero.hu