Ahogy haladunk a korral mindenkiben megjelenik a jövőtől való félelem, hogy vajon mil lesz velünk idősebb korunkban. Cégünk erre a kérdésre próbál megoldást találni. 

Fiatalként még általában nem foglalkozunk azzal, hogy mit fogunk csinálni nyugdíjas éveinkben, illetve miből fogjuk finanszírozni azt az életszínvonalat, amit korábban megszoktunk. Kiadásaink nem fognak csökkeni, bevételünk azonban jóval kevesebb lesz. Sajnos egyre többször hallani olyan esetekről, hogy bizonyos cégek nem teljes munkaidőre jelentik be az alkalmazottakat, így csak minimális járulékot fizetnek utánuk. Ez a pillanatnyi életszakaszban még nem jelent komoly problémát, azonban egyre közelebb érve a nyugdíjkorhatárhoz már elgondolkodtató lehet.

Kollégáimmal fontosnak tartjuk, hogy időben felhívjuk a figyelmet az előtakarékoskodásra, hiszen minél előbb elkezdünk félretenni, akár csak egy havi minimális összeget, annál biztosabb, hogy idősebb korunkban nem kell aggódnunk anyagi jóllétünk miatt.

Manapság a sajtó is egyre többet foglalkozik az elöregedő társadalom témájával, ügyfeleink esetében azonban azt tapasztaltuk, hogy sok esetben nem tudják milyen megoldás lenne a legmegfelelőbb a takarékoskodás megkezdésére. Számos lehetőség van a piacon, melyek közül a legtöbb szabadfelhasználású és a lejáratuk is előre tervezhető. Vannak olyanok, amik akár 20 %-os állami támogatással igényelhetők. Kollégáimmal segítünk abban, hogy idős korukban se kelljen lemondani az anyagi függetlenségükről és biztonságukról.

Kapcsolatfelvétel

Személyesen és online is intezhető konzultáció

Cím: 1111 Budapest, Teszt utca 1.

Telefonszám: +3611112233

E-mail cím: info@ertekmero.hu